sobota 3. srpna 2013

Vítejte na plesu lásky a nevkusně oblečených celebrit!

foto: www.pictures.zimbio.com

Letošní Love Ball v Monacu se ukázal být velmi zdařilý. Ať už mluvíme o velkolepém vystoupení maestra Valeryho Gergieva a Diana Vesheva z petrohradeckého orchestru, o baletním čísle pod taktovkou Vasilyho Barktatova nebo o outfitech vzácných hostů. Ty nebyly zdařilé v tom pravém slova smyslu ale alespoň nám poskytly příležitost pěkně se na nich v Modní policii vyřádit.
Začneme fantastickou čtyřkou ve složení (zleva) princezny Caroline, Natalii Vodianové, prince Alberta II., a princezny Charlene.

http://www.fashionologie.com/

Šaty princezny Caroline z Hanoveru jsou sice z dílny Versaceho, krajky by na první pohled mohly vypadat elegantně a romanticky, ale ve spojení s divně statickou mašlí u krku a samotným starým vzhledem princezny nám to moc radost neudělalo. K čemu bych to přirovnala...no myslím že pastýřka hus by byla ideální. 

Natalia Vodianová nám předvedla romantické šaty. Pěkně sladila líčení i účes ale psaníčko, které zvolila je úplně mimo. A střih šatů absolutně nelichotí její postavě. Člověk by si řekl "páni, kde se jí poděla prsa?". Bílé perly kolem krku vypadají jako chabý pokus na rychlo zachránit situaci. Kdyby přišla nahá, udělala by líp. Možná by aspoň měla prsa.

Princ Albert II. z Monaca se ukázal v klasickém černém obleku, který neurazí ani nenadchne. Ve srovnání s princovským titulem vypadá dost lacině. 

Naopak jeho ženuška princezna Charlene z Monaka nám udělala se svými šaty obrovskou radost. Má prsa a šaty na ni vypadají nádherně, takže nemám co vytknout. Musela se jako jediná dobře oblečená žena v celé opeře cítit nesvá.

Jako další tady máme sadomasochisty v přestrojení, tedy Astrid Munozovou se svým doprovodem jehož identita ještě nebyla zjištěna. Možná nějaký náhodný zákazník.

http://www.fashionologie.com/
Astrid, Astrid, proč jen jsi Astrid? Zapři svůj opasek nebo já zapřu svou práci. Vidíme poměrně krásnou ženu, v krásných šatech s podivínem v přijatelném obleku ale pohled nám sklouzne na příšerný sado-maso opasek. Veškerý dobrý dojem jde tedy do kytek a Astrid nám nasadila pěkného brouka do hlavy. "Je tento opasek jen módní úlet nebo součást nočního přestrojení?"
















Nyní tady jsou hvězdy večera. Novak Djokovič s Jelenou Risticovou.

http://www.fashionologie.com/
Pokud si Novak tento večerní oblek volil sám, tak by si ho měla Jelena držet zuby nehty, protože chlap v nejlepších letech, s nabitým kontem a skvělým vkusem je v dnešní době žádaný. Musím uznat, že  mu to děsně sluší a i jeho uši vypadají v tom světle menší. Jelena zvolila krásné šaty á la modrá Afrodita a vypadá v nich skvěle. Můžeme je vyhodnotit jako jediný dobře oblečený pár večera.
















Dvojka Karla Otto a Alessandro Sartoti by si zase vysloužila ocenění nejkatastrofálnější vzhled.

http://www.fashionologie.com/
Důchodkyně Karla si vybrala babičkovské šaty a zvolila k nim nesmyslné psaníčko. Účes ji taky moc nelichotí. A Alessandro vypadá jako vyplašený uprchlík který se pokouší udělat důchodkyni Karle invalidní vozík ze svých okulárů. Buď Karla neumí prát nebo nám Alessandro povyrostl, ale jisté je, že by si příště určitě měl zvolit delší kalhoty a taky o kousek větší sako. 

















Na viděnou v dalším řádění Módní policie!

1 komentář:

  1. Tak tito lidé si to mohou dovolit. Mají hodně peněz a o oblečení se jim starají vizážisté, takže je jasné, že vypadají dobře :-) . Já si objednávám oblečení v second handu, a snažím se být pokaždé pěkně sladěná. I s levným oblečením může člověk vypadat pěkně :-) .

    OdpovědětVymazat